Servicii

Staţie ITP

Staţie în care pot fi făcute toate tipurile de maşini (benzină, motorină sau gaz) având o greutate maximă de 3500 kg.

Mecanică

În sectorul de mecanică se pot executa lucrări uzuale de revizie, schimburi de consumabile, dar şi lucrări complexe de diagnoză, reparaţii cutii de viteză şi motoare.

______________________________________________________________________________________________


 

 

______________________________________________________________________________________________

 

NOU! Stand modern de redresare caroserii din ALUMINIU si METAL

Dispunem de un stand modern de redresare caroserii din ALUMINIU şi METAL recunoscut şi agreat de CELE MAI PRESTIGIOASE MĂRCI INTERNAȚIONALE din domeniu.

Tinichigerie

În atelierul de tinichigerie se pot executa orice lucrări de reparaţie necesare în urma unor accidente sau datorită coroziunii.

Dispunem de toate mijloacele tehnice necesare îndreptării elementelor de caroserie și intervenției pe structura de rezistenta.

Vopsitorie

Sectorul de vopsitorie dispune de o instalaţie modernă de mixare vopsele, utilizind vopsele ecologice pe bază de apă. Lucratorii nostri specializați in vopsitorie auto își desfasoară activitatea utilizând cele mai moderne și ecologice tehnologii.

MULTIBRAND SERVICE oferă soluții complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri și vopsele. În cadrul atelierului de vopsitorie se pot executa operații de întreținere (polish, ceruire), vopsire folosind vopseluri speciale nemetalizate, metalizate, perlate sau cu efect de cupru, crom, magic colors.

O foarte mare importanța o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face în zone speciale. Echipamentele pneumatice pentru șlefuit sunt racordate la grupul central de aspirație, acesta protejând caroseria împotriva gazării cu fuller. Uscarea rapida și în profunzime a chitului și a fullerului se realizeaza cu ajutorul lămpilor cu unde infraroșii.

Izolarea vehiculului în timpul efectuării vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.
Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impurități sau de particule de apa pe suprafețele vopsite.
Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor, toti specialiștii nostri în vopsit deținând atestate de calificare.